Första veckan med Viktväktarna | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Första veckan med Viktväktarna

Nu har det gått lite mer än en vecka sedan mammapeppen drog igång ordentligt för oss. Jag ska egentligen gå på möten på måndagar, men livet kom emellan denna veckan, så jag får ta igen det nästa vecka. MEN det är något som jag i fortsättningen kommer att prioritera in istället för att låta livet komma emellan. Möten är viktigt att gå på för att hålla motivationen uppe, coachen finns där för att stötta och hjälpa dig framåt.

Första veckan med viktväktarna har känts bra. Jag har kommit in i ett flow med att äta frukost, något som jag har varit väldigt dålig med innan. Men helgen spårade ur lite för min del, det var Stephanies mama-shower i lördags och morsdag på söndagen. Tyvärr är jag en sådan person som är väldigt sockerberoende, och när jag väl har fått i mig lite så har jag svårt att sluta.. Men jag läste ett bra ordspråk för en tid sedan om sockerberoende och om att få återfall. Jag tänkte att det får avsluta detta inlägget.

 

Bara för att man har börjat repa sin bil, betyder inte det att man fortsätter. Utan man backar, börjar om och försöker på nytt.

 

Viktväktarna, mammapeppen

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats