Första tandläkarbesöket för Kiddo! | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Första tandläkarbesöket för Kiddo!

Idag hade Noah sitt första tandläkarbesök. Vi har “övat” på att han ska visa sina tänder här hemma för att underlätta besöket, men han blev lite rädd och ledsen när vikom dit så det var lättare sagt än gjort. Men tillslut så gick det och han (& jag hehe) fick en massa beröm! Han har superfina tänder, men det ett överbett som han har pga nappen. Men om jag förstod tandläkaren rätt så kommer det växa bort om vi slutar med napp under detta året, så vi får ju hoppas på det.

Vi fick även beröm över att han väldigt sällan dricker sötade drycker och att han väldigt sällan äter socker. Vi har ju valt att ge han dadelstavar & frukt istället för lördagsgodis, dels för att jag har ett sockerberoende och jag vill inte att han ska få det, men även för att jag inte tycker att en 2åring behöver lära sig att äta en massa socker. Men det är inte så att vi aldrig ger han “gottis”, är vi på kalas eller när det är speciella tillfällen.

Så idag efter vi varit hos tandläkaren så gick vi en sväng på stan och valde sedan att fika på Espresso House. Vi delade på en kanelbulle, Noah drack en mer och jag en Is-Chai. Mysigt att ha egen tid med han. Han har verkligen utvecklat så mycket personlighet och är helt klart den roligaste personen jag känner.

 

 

Ikväll ska han sova över hos sin farmor, så jag ska börja göra iordning hans väska snart.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats