Första hela arbetsveckan. | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Första hela arbetsveckan.

Idag börjar min första hela arbetsvecka som egenföretagare, hur häftigt? Jag är så jäkla glad och tacksam över att jag har fått igenom starta eget-bidraget hos arbetsförmedlingen, och samtidigt är jag riktigt stolt över mig själv som kämpade och kämpade med det tills jag fick ett “JA!”.

Jag ska idag sätta mig och börja planera hur mina veckor mer kommer se ut, med mina sociala kanaler, men även med fotojobb och börja skriva på en sälj-pitch till andra företag. Jag ska även sätta mig med den grafiska profilen till det som kommer vara min grund, men mer om det senare i veckan.

På tal om planering, så satte jag mig igår och planerade vad vi skulle äta under hela veckan. Jag skrev upp 7 olika måltider som jag tyckte skulle vara gott, skrev upp frukost och mellanmål, för att sedan skriva en handlingslista till måltiderna. För jag tror att jag failar lite när det kommer till planeringen när det kommer till mammapeppen, har jag inget hemma eller planerat vad jag kan äta, så äter jag lite vad som och skenar iväg i points, vilket såklart inte känns bra. Jag hoppas att det kommer funka bättre nu när jag har planerat allting, kommer även skriva ett inlägg om hur jag tänker när jag planerar maten till hela veckan.

Ikväll är med möte på viktväktarna i Kristianstad och jag tänkte att jag skulle filma mitt klipp till #mammapeppen.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats