Förra veckans äventyr | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Förra veckans äventyr

Jag tänkte visa lite höjdpunkter ifrån förra veckan, för att kickstarta igång bloggen igen.

I början av veckan gjorde vi inte så mycket, var mest hemma och kikade på diverse barnprogram på netflix. På onsdagen var det hästveda marknad, jag och Noah åkte dit med min farmor. Värdet var inte det bästa, men det var mysigt ändå.

På torsdagen var jag i Lund och träffade gamla kollegor. God mat på Harrys, gav Petra sin bröllopspresent från mig och Ellen och en allmänt trevlig kväll.

I söndags så var vi i Malmö för att fira Peters bror Mattias. Vi tog tåget och Noah roade sig med att ta selfies och fotografera min väska.. Söt unge! På kvällen var jag ute och käkade med min pappa på Bishops. Mums!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats