Fjärde natten i sin egen säng | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Fjärde natten i sin egen säng

​Ja, denna få sonen att sova i egen säng-serien som jag kör här på bloggen börjar gå mot sitt slut. Jag tänkte köra det första veckan, som han sover i sin egna säng, och snart så är denna veckan slut. N ville inte somna i sin säng, och efter nästan en timme där han bara hade busat upp och ner varje gång man la han ner, så beslutade jag för att ta över han till mig och han fick somna hos mig. Det tog c:a 30 sekunder och sedan sov han gott. 10 minuter senare la jag över han och han sov sedan hela natten. Helt fantastiskt är det.

Både P & jag sa igår “tänk vad stor säng vi har” haha. Denna veckan är helt klart det jag sovit bäst på typ 6 månader. Så himla skönt att även om jag vaknar 1 gång om natten för hans nattskräck eller för att han vaknar till lite, så är där ingen som ligger och sparkar på mig, vilket gör att jag känner mig mer utvilad än innan.

Bilden är från imorse precis innan jag väckte han. Han hade gjort en Pippi och lagt sig med huvudet i fotendan 😂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats