Fin kväll med fina vänner | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Fin kväll med fina vänner

I fredags tog jag tåget ner till Lund för att spendera en fika med vänner från min förra arbetsplats. Det slutade med att vi istället gick till Harrys för att käka någon riktigt istället för en dyr fika på espresso house.  Jag valde att käka en hamburgare (vilket jag alltid gör när jag käkar på Harrys eller Bishops.) Efteråt gick vi i stadsparken och fångade Jynxar och Drowsee…

Något som jag saknade när jag började studera är att ha kollegor att prata med. Men förra terminen ändrades detta. Iom att Noah föddes mitt i terminen så valde jag att börja om svenska kursen, jag hade inte haft en chans att klara den helt på distans, då svenskaläraren på flexvux kräver mycket utav en.
Men tur var väll det, för jag hamnade i en helt fantastisk svenskagrupp där jag skaffade mig nya vänner som jag håller väldigt kärt! ♥ Av vårt lilla plugg-gäng på 6 personer är vi 3 st som ska läsa matematik tillsammans, vilket kommer underlätta för oss då vi redan vet att vi jobbar bra ihop och stöttar varandra på bästa sättet!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats