Enkla val under sommaren & vinnaren i tävlingen | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Enkla val under sommaren & vinnaren i tävlingen

Här är min senaste video ifrån loppi och mammapeppen, Jag visar er hur jag använder appen för att kunna göra bra val även på resande fot =)

Och sedan kommer jag nu även att presentera vinnaren i min kokbokstävling, hennes kommentar lyder såhär.

“Ät frukt och grönt. Grillat är bra om det är rätt kött, välj med omsorg. Undvik dom feta såserna till det grillade. Gör egna på snäll yoghurt tex. Drick med måtta (hej Måtta) tex light safter och vin med låg sockerhalt. Annars är det sunda förnuftet som man måste lita på. Jag säger bara. JAG HAR LÄRT MEJ LEVA ETT BÄTTRE OCH SUNDARE LIV SEN JAG BÖRJADE HOS VIKTVÄKTARNA och det sitter i skallen. Trevlig sommar önskar jag er alla som kämpar precis som jag.”

Grattis EVA! skicka din adress i ett mail till mig (sarahcnilsson@gmail.com) så kommer kokboken på posten till dig =)

 

 

Veckans invägning kommer ske imorgon. Tog lite fel på tiden och missade att det var sommartider idag 😛

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats