En sammanfattning av senaste veckorna. | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

En sammanfattning av senaste veckorna.

Tänkte sammanfatta lite vad som hänt och så senaste veckorna. Peter gick på semester veckan efter jag uppdaterade sist, jag jobbade lite första veckan, har haft några fotograferingar och varvat det med föräldrarledigheten med Noah.

 

På söndagen första veckan på semestern gjorde jag en studentfotografering och min mamma var med mig som assistent. 15-tiden när vi var färdiga så frågade mamma om vi skulle åka till dollarstore, visst tänkte jag, och funderade på varför mamma hade pillat så mycket på telefonen under fotograferingen.

Sagt och gjort, så åkte vi till dollarstore. Sen åkte vi hem till mina föräldrar. Och där, väntade världens finaste personer som överraskade mig med en babyshower. Jag blev så glad och jag visste knappt vad jag skulle säga. Jag är bara så tacksam över att jag har så fina personer i mitt liv! <3

 

Veckan efter åkte vi till Göteborg över dagen, ett par timmar på Universeum och sedan hade vi tänkt att gå en sväng på stan. MEN, jag har börjat få ont när jag går för mycket, så efter vi varit på Universeum så åkte vi faktiskt hem igen.

 

Veckorna som varit nu har varit blandade med att träffa vänner, jag har börjat re-branda mitt varumärke Lovestories By Sara och jag har haft både en barnfotografering och en gravidfotografering. Båda blev helt magiska!

Snart börjar det närma sig att jag helt går på graviditetspenning, vilket även betyder inskolning på ny förskola. Jag hade en lång lista av saker som vi skulle fixa här hemma innan bebis kommer, och vi har kommit en bit på vägen.  Men mer om det i ett annat inlägg!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats