En paus för inspirationens skull | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

En paus för inspirationens skull

Hej alla godingar! Hoppas allting är fint med er!

Själv har jag varit frånvarande i ett par veckor nu. Inspirationen har tryt och jag har inte känt att jag har haft inspiration till att skriva. Bloggen har alltid vara en utloppskanal för mig, men senaste veckorna har jag jobbat som skolfotograf, med mitt egna företag och prioriterat min lediga tid med familjen. Det har varit skönt och jag har verkligen känt att jag behövde en paus för att hitta inspirationen igen. Fram till början av oktober har jag en tjänst som skolfotograf, men jag ska göra mitt absolut bästa för att balansera blogg, företag och familjelivet.

Jag gjorde min första fotografering för Big Little Heroes i veckan. En fantastisk familj vars dotter drabbats av en hjärntumör. Ett dröm koncept för mig som äntligen är igång.

Lovestories By Sara, Big Little Heroes

 

 

Det börjar verkligen kännas i luften att hösten är på ingång. igår var vi med Hässleholmsstadsfest och tillslut satte jag på Noah en fleece för det drog kallt..

Noah-Lo Noah-LoNoah-Lo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag ska vi på en rolig sak, men jag vill inte skriva mer om det innan vi är mer säkra …

 

Och sist då, hur går det med Viktväktarna? Jo, jag har börjat komma på fötter igen, sommaren var svårare än jag trodde och att inte gå på möten satte fällben för mig själv. För att jag ska ha mer tid så valde jag att börja gå i Hässleholm istället för Kristianstad, väger mig på onsdagkvällar istället för på morgonen. Vi som jobbar på fält som jag, hur gör ni med mat? Jag tycker det är svårt att ha med sig. Behöver ha frukost som jag kan ha i bilen (typ drickyoggi), något enkelt men mättande till lunch och lite mellanmål. Mellis är ju lättast. Det är ju frukt, men resten? Kom jättegärna med tips!

Hur har sommarens sista veckor varit för er?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats