En mysig helg i Stockholm | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

En mysig helg i Stockholm

Tidigt i fredags satte jag mig på SJ’s tåg till Stockholm, för en helg med Caroline, Workshop och lite egentid.

Caroline hämtade mig på Södertäljes tågstation och vi åkte bort till Hagaparken för att gå på Fjärilshuset. Det var faktiskt inte jättebra, okej innehåll men inte till det priset.  Vi åkte till MOS och kollade lite, käkade på ett tacoställe, som inte heller var toppen. Avslutade med Starbucks innan vi körde mot Södertälje i rusningstrafiken.

 

 

På lördagen tog vi pendeln in till Stockholm, gick lite i kungsträdgården, en sväng på stan (besökte bland annat Olof Palmes grav, check på bucketlist) och på Avicii’s minnestund på Sergelstorg. Jag kan fortfarande inte förstå att en av Sveriges största musiker inte finns längre. Jag kände inte ens såhär när Michael Jackson dog..

 

Under söndagen var det workshop med Emelie Ohlsson och Gabriella Soutine. Så himla kul att träffa kollegor och personer som man lärt känna via Coachningsprogrammet. Tyvärr tog inte några bilder ifrån den dagen.

 

I måndags så åkte vi in tidigt för att käka frukost på STHLM Brunch club. Åt supergoa american panncakes, och det var verkligen ett “instagramvänligt” ställe. Efter det så åkte vi och satte oss på Scandinavian Photo, kikade på lite kameror och bara var.

 

Så, detta var min summering av min andra Stockholmshelg 2018. Blir det fler? Only time will tell. 🙂 Tack Caroline för en trevlig helg 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats