En mysig dag på Skånes djurpark. | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

En mysig dag på Skånes djurpark.

Detta var en pressdag hos Skånes Djurpark som jag var inbjuden till, utan krav på motprestation.

 

Förra söndagen var jag på Skånes Djurpark med Peter och Noah. Vi var dit bjudna tillsammans med Influencers of Sweden på en pressdag, vilket var supermysigt. Noah är i den åldern nu där allting är WOW och han tycker allting är så häftigt.

Dagen började med att vi gick rundor lite i parken, Noah träffade fåren Shaun och vi åkte traktorbanan. Han tyckte det var så roligt att “köra” traktorn och var redo hela tiden ;D Noah fick även hjälpa till att mata grisarna, bland annat genom att kasta in en vattenmelon och lite äpplen. Väldigt uppskattat!

 

 

Efter en stund fick vi alla gå back stage och vara med när personalen matade uttrarna. Och jag blir helt tårögd när jag tänker på det. För den kärleken som personalen visade till uttrarna gör att jag känner lite hopp för mänskligheten. Den ena skötaren hade tom adopterat den ena uttern. Hur fint?  Skötarna var så kunniga om Silja och Uttrick, kunde berätta om deras personligheter och var även väldigt kunniga om uttrarna i sig. 

 

 

Vi fick även äta på Resturang Stallet, och deras buffe var 2 die for! Så god! Malin tog lite bilder, kolla bara hur gott det ser ut =)

 

Efter maten gick vi rundor i parken och kollade på djuren, Noah tappade lite tålamodet mot eftermiddagen, trött och alldeles för mycket saker att titta på. Vi avslutade med att äta glass på glass i stora lass, och det var verkligen glass i stora lass.

Efter ett par timmar i parken åkte vi hem och Noah var mer än nöjd, och somnade gott i bilen.

 

Jag har mest filmat under dagen, och kommer att sätta ihop en liten video om vår dag. =)

 

Snabba fakta:

 

Priser: Vuxen Hög/lågsäsong: 289/199 kr

Barn 3-12 år Hög/lågsäsong: 189/169 kr

Under 3 år: Gratis

Öppettider: 10.00 – 18.00

Hur länge stannade vi:  C:a 5 timmar

Vad tyckte Noah: Han älskade det, att få titta på djur, köra traktor och att få hjälpa till var helt fantastiskt.

Vad tyckte jag och Peter: Vi uppskattade nog det lika mycket som Noah. Detta trots att man har varit där många gånger i sina dar. Maten var riktigt god, och jag tycker verkligen att om man ska åka dit och köpa mat där, lägg några extra kronor för att få äta av buffen.

Handikappanpassat: Såhär skriver dem på sin hemsida.

Djurparken är tillgänglighetsanpassad så till vida att rullstolsburna gäster kan ta sig runt i parken. Vi vill dock göra er uppmärksamma på att parken bitvis är kuperad. Tillgänglighetsanpassade toaletter finns i entréhuset bredvid Barnens Bondgård samt vid Björnbergets Servering. Samtliga rast- och grillplatser är tillgänglighetsanpassade.

Slutbetyg: 4 av 5 .

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats