En liten hemmafotografering | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

En liten hemmafotografering

Jag fotograferade Noah i eftermiddags när vi var själva hemma. Första gången på flera månader som jag plockat fram min systemkamera och jag känner nu att jag måste fotografera han mycket mer med mina “riktiga” kameror än med bara min mobil, dels för att jag blev jättenöjd med bilderna, men även för att de är mycket bättre kvalitet sen när man skriver ut dem. Jag som älskar att pyssla kommer ju att göra en massa fotoalbum, min tanke är att beställa ett album för varje år.
Min fantastiska lille kille, som jag älskar dig.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats