En liten bloggpaus | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

En liten bloggpaus

Jag tog mig en bloggpaus. Det var inte riktigt tänkt att det skulle vara en bloggpaus., men jag kände att jag var tvungen att fokusera på skolan ett par veckor. Så för att inte stressa med mina sociala medier samtidigt som jag pluggar och driva in mig själv i väggen igen, så valde jag att göra såhär. Men om mindre än 2 veckor kommer allting ändras. Då är jag föräldrarledig och kommer kunna göra allt möjligt roligt. Igår var vi en runda i Köpenhamn, kommer ett inlägg i kväll om det.

Jag ville väll mest bara säga hej! Och att jag börjar ta mig tillbaka lite smått.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats