En lång paus | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

En lång paus

Hej bloggen. long time, no writing.

Tog en bloggpaus i september, det var inte alls tänkt att den skulle vara såhär länge, men livet kom verkligen emellan.

Så vad har hänt sedan vi hördes sist.

I oktober började jag med letrozol, det var ett stort steg påväg mot ett syskon till Noah.  Ungefär i samma veva slutade jag med mammapeppen, då vi ni aktivt skulle gå in i en syskon-period så ville jag inte att det skulle bli konstigt med mammapeppen.

I november sade jag upp min studio, den var helt enkelt inte rätt. Jag har en vision om hur jag vill att mitt företag ska utvecklas framåt, och det kunde inte den lokalen ge mig. Så jag beslutade mig för att säga upp den och är nu på jakt efter en ny lokal.

Sedan början av januari håller jag på att utbilda mig i märklarfotografering och kommer om 3 veckor börja arbeta som det, så roligt!

Så, vad är tanken framåt?

Jag vill komma igång med bloggandet igen, jag mår bra av att skriva. Så förhoppningsvis är bloggen up and running inom kort igen. I november gick jag en kurs hos Julia i Tidaholm i koncept, och där började ett frö gro. Detta fröet är snart i full blom och i samband med det så kommer hela bloggen att kickas igång.

 

Nu, tillbaka till min febriga lille gosse,

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats