Det är något jag måste berätta... | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Det är något jag måste berätta…

Jag har kommit fram till att berätta för folk är fruktansvärt påfrestande för psyket. Att berätta för folk att det var en tumör var inte hälften så jobbigt som detta inlägget är att skriva. Jag hade väldig Ågren över om jag skulle säga något, men kom fram till att skriva var väldigt skönt, plus att jag slipper ringa och säga det till alla.
Min tumör är elakartad. Det är cancer. Tjocktarmscancer, som är väldigt ovanligt bland 25åringar. Ett besked jag fick tre dagar innan min 25årsdag.
Jag kommer att opereras inom en snar framtid, och sen får vi se vad som händer.
men nu är det ute iaf, och det är en ganska skön känsla, för nu slipper jag komma med mörker varje gång jag träffar någon.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats