Dagens BVC-besök | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Dagens BVC-besök

Imorse var jag och Noah på BVC innan dagis. Han var sjuk sist vi skulle dit så det är c:a 2 månader sedan vi var där. Jag har inte tyckt att han har gått upp i vikt som han borde, och min magkänsla hade rätt. Han hade gått upp c:a 130 g på 2 månader. Detta efter att han har varit magsjuk, men för en liten kille som han är alla gram värdefulla.

Sist vi var på BVC (i oktober) vägde han 8250g (nakenvikt), på barnakuten när vi var där så vägde han 8500g (med kläder + blöja) och idag vägde han 8370g (nakenvikt).

Vi fick rådet att lägga extra fett i hans mat och inte använda lightprodukter i mat som han kommer äta. Min spontana tanke är att jag vill ringa till neonatalen och deras dietist trots att vi varit utskrivna i 6 månader. Men vi fick ett nytt besök på BVC om 2 månader och fortsätter hans kurva att plana och kommer jag ringa då istället.

Ni andra som har prematurer som är mindre än räknat vid födseln och hade flödespåverkan i navelsträngen (Noah är 34% mindre än vad man ska vara i den veckan han föddes). Hur går det för era prematurer? Vad vägde dem vid 14 månader?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats