Då var det klippt | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Då var det klippt

Ja, jag fick världens impuls idag. Eller den började igår. Jag såg en ursnygg bild på Miss Lisibell och sedan en på Felicia Cardell, och blev helt kär i deras hår. Så idag, när jag var inne i stan för att sälja en bok gick jag lite på impuls in på Blå Salong och visade bilden på Miss Lisibell och 45 minuter senare var håret klippt.
Sedan när jag fattade att jag klippt av mig mitt hår fick jag en smula panik och “vad fan har jag gjort”-känsla, för att sedan landa i det är bara hår, jag ville ha det kort (även om detta blev lite väl kort) men lagom till min födelsedag lär det vara det längden som jag ville ha.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats