blogging fulltime for a month | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

blogging fulltime for a month

I have a suprice for you! Från den 2 september till den 31 september så kommer jag att hantera bloggen som att den är mitt heltidsarbete. Jag ska lägga tiden på att få ut bra material till er som så troget stannar trots mina oplanerade bloggpauser då och då.
Hoppas att ni är lika taggade på detta som jag är!
Lill-fisen morgonen efter sin första hela natt i sin egna säng.. Han börjar verkligen bli stor.. <3
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats