Biljetterna är bokade | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Biljetterna är bokade

Den 13 maj åker jag och Ellen till Göteborg över dagen! Tubecon och bara göra Göteborg under ett par timmar! Göteborg är helt klart min favoritstad i Sverige och det ska bli så skönt att få komma iväg en runda! Självklart kommer jag vlogga under dagen.

Imorgon ska jag ner till Malmö och lämna in min dator på lagning. Batteriet är helt dött och kommer bytas ut. Ska bli skönt när det är fixat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats