Besök hos barnmorskan - vecka 22 | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Besök hos barnmorskan – vecka 22

Herregud, denna graviditeten springer förbi känns det som. Veckorna jag var sjukskriven var nog dem långsammaste jag någonsin varit med om, men senaste veckorna har susat förbi. Sa till min fantastiska barnmorska att senaste veckorna har nog gått så snabbt för man har längtat efter varje avsnitt av Game Of Thrones, haha. Som tur är så är min barnmorska ett lika stort fan av GOT som jag är, så hon förstod precis vad jag menade 😛

Jag var iaf på besök hos barnmorskan idag, Noah fick följa med då han är ganska hostig och jag känner inte för att han ska bli mer sjuk, så vi tog en en vilodag för han idag.

Besöket gick bra, har fortfarande inte gått upp någonting, utan snarare gått ner 4 kilo sedan inskrivning. Ingen fara, för bebis växer som h*n ska. Hjärtat slog på helt perfekt, h*n sparkade och var jättelivlig i magen. Mitt blodtryck var lite lågt, men det är inte heller någon fara. Hellre för lågt än för högt. Ingen protein i urinen hellre, vilket gör att jag kan andas ut lite till.

Pga att jag blev så sjuk med Noah, så kommer jag från nu gå varann vecka till Barnmorskan, fram till vecka 28, då börjar jag gå varje vecka, så vi har nu planerat alla tider fram till vecka 36, när jag slutar med trombylen. Därefter får vi se hur lång tid man vågar låta mig gå, men jag vet att bebisen kommer senast komma i september, vilket är skönt. Utöver BM-besöken så har jag ultraljud 1 gång i månaden och SMVC besök 1 gång i månaden. Så man har verkligen koll på mig denna gången.

Annars då? Har nog fortfarande inte förstått att det kommer komma en bebis till oss, det är inte samma “nesting” som det var när vi skulle få Noah. Mest för att vi har typ allting till bebisen redan, har en ganska kort lista på vad vi behöver handla denna gången. Vi har sparat alla plagg som Noah hade, så bebis kommer ju kunna ha dem.

Lilla humlan från ultraljudet förra veckan. Helt galet att vi snart kommer få se dig igen! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats