Be Safe gravidbälte | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Be Safe gravidbälte

Något som är väldigt viktigt för mig, redan sedan jag fick reda på att jag är gravid, är säkerheten. Med allt. Jag är osäker på vad jag får äta, så undviker allt som jag är osäker på. Jag har redan besämt att vi ska ha en helt ny bilbarnstol, för att jag ska veta att den inte är krockad.
Så dagen efter vi hade berättat för mina föräldrar var jag och min mamma i Kristianstad. Jag ville inom babyproffsen för att köpa ett gravidbilbälte.
För vid en kraftig inbromsning/kollision så väger en vuxn mellan tre och fem ton. Fostret ligger oftast placerat långt fram och vid en kollision så blir det ett extremt tryck. BeSafe gravidbälte styr om bilens midjebälte bort från magen och ner mot mammans lår istället, vilket gör att man ökar säkerheten för bebisen.
I tillägg till detta slipper även mamman obehaget av att ha bältet placerat över magen och fostret under den dagliga bilkörningen.
BeSafe Gravidbälte kan användas så tidigt som från den andra graviditetsmånaden. BeSafe Gravidbälte har testats enligt ECE R 16. Bilbältet kostar 399kr på babyproffsen, vilket jag tycker är en billig försäkring.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats