Barnmorskesamtal | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Barnmorskesamtal

07.45 tog jag på mig skorna och traskade upp till barnmorskan. När jag satte mig ner i väntrummet, så kom den ena barnmorskan och sa att det var dags att lämna ett urinprov, jag som precis hade kissat innan jag gick.  Aja, in och ta blodprovet istället, vilket gick bättre. Vågen visade 2 kg mindre än vid inskrivningen, men barnmorskan sa att det inte gjorde något, bebis växer som han ska och får den näring han behöver, så det är ingen fara med det.
Vi satte oss i ett samtalsrum, pratade lite om ultraljuden (som somsagt såg bra ut, men det visste vi sedan innnan) och diskuterade lite kring mina tankar om en förlossning. Jag har varit öppen från början med att jag inte känner mig bekväm med förlossningen, så det bokades in ett samtal på Felicia-mottagningen för att diskutera vad som kommer vara bäst för mig. Det var för mig väldigt skönt att min oro tas på allvar och att de inte bara säger “lilla gumman, det kommer gå bra” när jag är livrädd över förslossningen. Men mer om det en annan gång.
Felicia-samtal bokades och äntligen fick jag lyssna på hjärtljuden. Bebis sparkade lite mot aparaten som man lyssnar med, men när han började sammarbeta så fick vi lyssna på hjärtat som slog precis som det skulle. Jag filmade lite så att P också fick lyssna, får se om jag lägger upp ett klipp med det sen.  🙂
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats