Att skriva en bra affärsplan - Marknadsföring och försäljning. | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Att skriva en bra affärsplan – Marknadsföring och försäljning.

En jättestor del för att du ska lyckas med ditt företag är at du måste marknadsföra dig själv och ditt företag. Hur ska du göra det?

Om du ska använda dig av mun till mun marknadsföring, hur ska du göra detta? Så klart via nöjda kunder, men ska du använda dig av extra rabatter till kunder som refererar till dig?

Ska du använda dig av sociala medier, isåfall på vilket sätt? På facebook och instagram har du möjlighet att lägga en viss summa pengar för att nå till fler personer, hur mycket behöver du lägga för att nå ett visst antal kunder?

 

Nästa steg är prislistan och försäljning. Denna delen hör ihop mycket med budgeten, men är ändå ett steg för sig. Hur mycket pengar behöver du tjäna för att du ska kunna ta ut en bra lön (notera BRA lön, inte en okej lön.)  Sätt ihop din prislista för din produkt, vad ska ingå? Var så noggrann som möjligt när du gör dessa stegen, för så mycket du har förberett dig desto lättare kommer det bli för dig längre fram.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats