Att hålla en hemlighet | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Att hålla en hemlighet

Alltså, det är med att vara gravid i smyg är fruktansvärt jobbigt. Jag har aldrig kunnat hålla något hemligt, inte för en sekund. Det är därför jag inte vågar blogga på min andra blogg just nu, för allt i mitt huvud är bara bebis, flytta och gravidkläder. Och hur ska jag förklara det på min andra blogg? Nej, funkar inte.
Men jag är i vecka 7 nu, så det är “bara” fem veckor kvar innan jag kan skrika ut det från hustaket!
Annars? Jo, jag har haft “craving” (Antagligen bara i mitt eget huvud) efter pirog idag. Jag kommer inte ihåg vart jag såg eller ens smakade en pirog senast, men jag ville komma ihåg det som frasigt bröd med god köttfärs i. Tji fick jag. Friterat bröd med äcklig färs i fick jag tag på…. Och med mitt gravidillamående så gjorde det att jag drack en halv flaska cola för att få bort smaken i munnen.
På måndag ska vi på lägenhetsvisning. Jag hoppas på en fin trea, på första våningen, med tvättmaskin, diskamaskin och torktumlare i lägenheten. Vi får väll se. Jag ville egentligen flytta till Malmö, men iom att vi kommer få en väldigt anstängd ekonomi under ett tag så är det inte aktuellt längre.
Bilden är från nyårsafton 2014, om vi hade vetat då att när vi sa att 2015 skulle bli det bästa året någonsin, att det verkligen skulle bli det. 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats