Att ha fotograferat dop | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Att ha fotograferat dop

Idag var jag nere i Malmö och fotograferade lilla Isabelles dop. Isabelle är dotter till Stephanie, som var min BFF under gymnasiet. Är jätteglad att vi hittar tillbaka till varandra igen. och hon är även kusin med Moa som jag fotograferade i september.

För övrigt så tycker jag att det är skönt att jag börjat plocka upp mitt fotograferande igen. Egentligen är inte det dop som är den sortens fotografering jag vill göra, utan jag vill syssla med Fine art och bilder som liknar dem jag tog till Noahs 1 års fotografering.

Blir även så sugen att flytta ner till Malmö när jag är där. Jag älskar den staden, inte för att jag hade velat bo mitt i smeten, men hittat ett likvärdigt till det vi har idag nere i Malmö hade jag verkligen velat. 3-4:a med liten trädgård. Helt perfekt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats