Att ha fotograferat bröllop och börja komma tillbaka igen. | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Att ha fotograferat bröllop och börja komma tillbaka igen.

Igår gifte sig min fina vän Petra med sin Anders! Ett väldigt mysigt litet bröllop som jag var så glad över att jag fick närvara på. Petra och jag har känt varandra i snart 6 år och har varit kollegor på callcentret jag jobbade på tidigare.

Jag fick äran att både fotografera bröllopet och göra brudens makeup. Två flugor i en smäll när det gäller comeback inom bröllopsbranschen och jag känner att jag verkligen vill fortsätta med detta. Jag älskar att vara kreativ och att fotografera ligger i blodet om man säger så.

Jag har även börjat planera min blogg och youtube-comeback. Jag har varit borta alldeles för länge, mycket längre än vad jag hade tänkt. Men som ni vet så kommer livet emellan ibland och när jag väl var redo att ta en comeback, blev min morfar sjuk. Kort därpå gick han bort och jag har tagit en tid för att kunna sörja. Så jag har spenderat tid min Peter och med Noah för att hamnar på andra tankar, bland annat har vi varit i Köpenhamn. Och även om den där känslan i bröstet är hemsk varje gång jag tänker på att morfar är borta och jag vet att den biten av mitt hjärta aldrig kommer bli helt igen, så vet jag även att han inte hade velat att jag bara låg och slösade bort livet. Så jag har bestämt mig för att leva så mycket jag bara kan. & jag har en plan på hur jag ska kunna både hylla min morfar och samtidigt har en konstant reminder på att leva livet.

Noah och jag har varit mycket på resande fot sedan Peter gick tillbaka till jobbet. Både i Malmö, där vi bland annat har debutat Noah på Jensen’s och köpte en ritplatta till mig. Vi har även varit i Kristianstad där jag fick ha en telefonintervju med en eventuell arbetsgivare mitt på torget. Men det gick bra och jag ser fram emot vad som eventuellt komma skall.

Jag har tanken om att vara tillbaka redan nästa vecka både med bloggen och Youtube, jag har en tanke på att gå tillbaka till att vara mer artsy som jag varit innan, med en liten twist. Allt kommer att bli mer klart inom kort för er 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats