saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Att ha blivit med studio

JA! Ni läser helt rätt, igår hämtade jag nycklarna till min alldeles egna fotostudio! Det känns så absurt egentligen, för 1 år sedan mådde jag så dåligt att jag inte ens orkade gå upp på dagarna, och nu är livet helt tvärt om. Och min dröm om en egen studio är sann! Jag har nu en arbetsplats som är bara min, där jag kommer fotografera och spela in roliga videos till er

Jag har precis beställt en massa möbler ifrån Jysk, jag, P & Noah var på IKEA idag och kollade in lite möbler där med. Hade ni velat hänga med i fortsättningen? Typ inred studion med mig, både på blogg & Youtube?

Vad händer annars i livet? Jag åker till Tingsryd imorgon och jobbar där tills på fredag. Ska försöka hitta lite roliga saker att hitta på där på kvällarna.

Så denna veckan som varit och nästa vecka kommer jag inte kunna gå på möte, i onsdags var jag iväg på jobb och på onsdag är jag iväg på jobb. Veckan därefter sedan, då kommer jag att ha tid att gå på möten igen, vilket är skönt, för det ger en bra rutin i livet.

På fredag fyller jag 30, Helt galet. Så i veckan kommer jag att skriva ihop min summering av år 29, hittills har det varit mitt bästa år på det personliga planet, sen har det hänt saker runt om som drar ner det, men det behöver vi inte prata om här.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats