Att få spendera dagar med dig | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Att få spendera dagar med dig

Inlägget innehåller affiliatelänk

Skjortan hittar ni här!

Varje torsdag och fredag är Noah hemma ifrån förskolan. Som ett 15 timmars barn så är man bara där måndag-onsdag, och sedan är det långhelg som gäller. Jag försöker hitta på roliga saker för oss att göra, förra veckan var vi på ko-släpp och igår åkte vi tåget in till Kristianstad med lilla-farmor för lite inköp av nya kläder. Noah fick bland annat skjortan som han har på sig på bilderna.

När vi kom hem igen åkte vi ut till mina föräldrar och gick upp i vitsippebacken. Bilderna blev så harmoniska och fina, plus att jag känner att jag börjat hitta min redigeringsstil.

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka ner till Malmö och träffa Jennie, som driver bloggen Oddeco. Vi träffades på ett event som Influencer of Sweden hade för c:a 1 månad sedan, och jag klickade snabbt med henne och Sarah. <3

Vad ska ni hitta på idag? 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats