Att berätta för våra föräldrar | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Att berätta för våra föräldrar

Jag vet att jag inte är 16 år gammal längre, men att berätta för våra föräldrar är bland det mest nervpirrande jag gjort i hela mitt liv. Jag vet inte varför, för jag vet att “alla” föräldrarparen (P’s föräldrar är skilda) skulle bli överlyckliga, men det är fortfarande en väldigt stor grej.
Och hur man skulle berätta. Jag ville göra det till en rolig grej, så vi har gjort tavlor.
På mina föräldrars stod det “Bara det bästa föräldrarna blir uppgraderade till mormor och morfar” och sedan även “Decemberbebis”.  På P’s mammas så står det farmor och extra-farfar istället för mormor/morfar och på hans pappas står det farfar och extra-farmor istället.
Fjärillarna har verkligen fladdrat i magen när vi har berättat det och på lördag så ska vi berätta det för hans pappa, när vi är i Köpenhamn för att fira hans 60års dag.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats