saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Att åka iväg en vecka..

På söndag ska jag på workshop-vecka hos en av mina uppdragsgivare. Jag ser fram emot det, men samtidigt är jag väldigt nervös.  Jag har aldrig varit borta från Noah och Peter så länge. Jag kommer ju sakna ihjäl mig efter både, och nog mest den lilla minimänniskan.

Jag har dock en plan, jag kommer att göra en vlogg under veckan, och spela in en “hur jag tänker på hotell” -video till Viktväktarna.

Imorgon måste jag packa, tvätta och styra upp så både jag och pojkarna klarar sig under vecka som kommer.  Åh, jag börjar bli så nervös.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats