Art of losing | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Art of losing

När jag började gymnasiet så hade jag inte haft någon bästa tjej-kompis, jag hade haft kompisar som var bra vänner, men inte någon som jag skulle vilja säga var min bästa vän. Bra vänner som jag berättade mycket för, absolut, men ingen jag kände jag kunde berätta allt för.
Så en dag, så träffade jag Stéphanie. Vi klickade direkt och vi spenderade praktiskt taget varje dag tillsammans och de dagarna vi inte var tillsammans, pratade vi i telefon. Men så en dag så kraschade det. Vi båda två gjorde fel, men det är glömt och förlåtet. Dock så hittade vi inte tillbaka till varandra igen. Nu har vi börjat prata med varandra igen och det kanske inte kan bli som förut, men jag hoppas verkligen att vi hittar tillbaka till varandra igen. Hoppas att hon känner samma sak.. 
Det jag vet är iaf att tiden jag spenderade med henne är bland de bästa tiderna i mitt liv, bland mina käraste minnen.
 Är så glad för hennes och hennes fästmans skull att de ska få bli föräldrar. Livets stora lycka!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats