Årskrönikan 2017, del 2 | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Årskrönikan 2017, del 2

Ja, vi fortsätter väll där vi slutade.

Juli

Det största som hände i Juli var att jag och Peter åkte till Köpenhamn. Vi hade bestämt oss redan innan att vi skulle förlova oss där, men han skulle sköta när och var. När vi satt nere vid vattnet så höll jag på att dö av förväntan, samtidigt som han nog höll på att dö av nervositet. Det slutade med att när vi stod på tågstationen på väg hem så tar han fram ringen och frågar om jag vill förlova mig med han. Så typsikt Peter, men väldigt fint ändå.

Mormors födelsedag firade vi på Sofiero slott och jag & hela min familj (minus Peter) åkte till Ystad djurpark över dagen. Jag vloggade väldigt mycket under denna tiden, något som jag kommer ta upp igen nu under 2018.

Jag började smyga tillbaka både till makeupen och fotograferandet genom att sminka Petra och fotografera hennes bröllop. En superfin dag.

Augusti

Sommaren började komma mot sitt slut. Noah började förskolan igen efter att ha varit hemma hela sommaren och jag blev officiellt arbetslös. Jag plöjde igenom serier (Big little Lies är fortfarande en av dem bästa serierna jag sett) och Noah busade med mycket med Alvin. Jag och Peter var uppe i Göteborg över 24 timmar och gick på spa, mycket välförtjänt.

Jag bloggade inte särskilt bra under augusti, så detta var nog det som hände typ.

September

Det var någonstans här jag började må bättre. Jag började producera bra bilder till instagram och ville mer och mer fototgrafera igen. Jag tog några av mina favoritbilder någonsin på Noah.

Vi var även på Kiviks äpplemarknad och myste och jag drack årets första julmust.

Morfar urnsattes och det slog mig mer och mer att han inte kommer tillbaka.

Oktober

Var en mycket mer händelserik månad.

Jag fyllde 29, Noah fyllde 2. Jag var ute och fotograferade så ofta jag kunde och hade verkligen roligt med Noah och kameran. Nu när vädret är så tråkigt saknar jag verkligen oktober månad. Hösten är den bästa årstiden helt klart, med fina färger och mysiga marknader.

Jag gjorde min första radiointervju, där jag pratade om min cancer och baksmällan efter den. Här kan ni lyssna på den.

I Oktober träffade jag även Linda Hallberg på öppningen av Kicks Hansa.

November

Fotograferande växte och jag började jobba på min portfolio.

Jag fotograferade med Angelika, Agnes som Tuvstarr (i minus 5) och kärleksbilder med Johanna.

Jag gjorde min årliga röntgen och 3,5 vecka av ångest kom som ett brev på posten. Det var Ung Cancers festival och jag träffade Cajsa på ett hotellrum. Här började även vi spida på planerna L<3J, och i februari kommer dem att gifta sig! Fantastiskt!

December

Året var slut, men inspirationen på topp.

Gick på Julmingel med Gabriella och Emelie, vilket slutade med att jag klickade med fantastiska Caroline och fick c:a 20 nya vänner med samma intresse. Så kul.

Det var julmässa på Hässleholmsgården och Noah träffade tomten för första gången. Jag intervjuades i Aftonbladet om Jasmin och Lukas, så kul.

Jag fotograferade Johanna och Andreas överraskningsbröllop och Elias dop. Julen kom och gick. Jag fotograferade med min nya gravidkjol. Kom trea på musikquiz med mina tjejer och hittade en koffert som påminde mig om morfar.

Summan av kardemumman. Året har varit okej. Började dåligt, slutade så bra det hade kunnat.

Nu blickar vi framåt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats