Årskrönikan 2017, del 1 | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Årskrönikan 2017, del 1

Jag tänkte gå igenom året som var. Förra året var ett väldigt upp och ner vänt år, första 8 månaderna var väldigt jobba, men de sista 4 vände det och blev mot det bättre.

Januari:

Januari började stressigt, jag hade inget jullov och hade dumt nog valt att läsa en psykologi kurs över julen. Fast besluten om att jag skulle bli kriminolog, läste jag både psykologi och sociologi. Slöseri med tid och csn nu i efterhand, då jag inte tyckte att någon av kurserna var speciellt roliga.

Jag fotograferade Isabelles dop, farfar fyllde år, peppfikade med Emma och Fitore och var väldigt opersonlig på min blogg. Det största som hände under januari var ändå att Noah började gå utan stöd och säga mamma tydligt <3. Så häftigt att se sitt barns utveckling.

Februari

Noah började sova i egen säng, vilket var ett stort steg för både han och oss. Att få börja sova ordentligt var så skönt. Snön kom till Skåne och Noah fick en pulka. Och han klippte sig. Många nya saker för Noah.

Peter fyllde år. Jag hittade min nya favoriträtt (som fortfarande är det också) och jag körde Viktväktarna.

Mars

Mars var en så blandad månad. Jag blev sjukskriven för depression och utbrändhet och fick en liten brorson. Från att må så dåligt ena dagen till att bli glad och sedan må dåligt igen var fruktansvärt påfrestande på både mig och min omgivning.

Noah hade ögoninflammation 2 gånger på 4 veckor och projekt sova i egen säng fortsatte. Jag var med i Gravid vecka för veckas serie “min förlossning “. Jag färgade även mitt hår rosa, vilket jag sedan ångrade igen.

April

I april började jag att prioritera mig själv mer. Jag gick i terapi i Kristianstad och pratade om min rädsla för att cancern ska komma tillbaka.

För att göra saker för mig själv så åkte jag och Ellen på Tubecon i Malmö, jag vloggade öppet utan att skämmas och vi firade Yvonne som tog examen som samtalsterapeut.

I april gick även min gammelfarmor bort, och släkten förlorade en riktig kruttant.

Maj

Jag och Ellen tog tåget upp till Göteborg och gick på Tubecon en gång till. Den gången var inte alls lika bra som i Malmö, men vi hade en mysig resa tillsammans <3.

Jag gick på Timbuktus författarkväll om hans bok i på Malmö bibliotek och mamma tog årets bästa bild på mig och Noah. Vi började bygga staketet i trädgården och jag & Noah var på dejt med Stephanie och Isabelle i Malmö. Det var även här jag förstod att jag inte alls borde läsa kriminologi och gjorde ett omval, vilket sedan gjorde att jag inte hade någon att läsa under hösten. Sen var det även morsdag, vilket var min andra.

Både pappa och Sebbe fyllde år, jag och Peter gick på dejt i Malmö och jag såg den fantastiska dokumentären BE HERE NOW (som finns att se på Netflix).

Juni.

Juni var den värsta månaden under hela året.

I började med att morfar blev inlagd på sjukhus när mamma och pappa var i Turkiet. Samma natt som dem kom hem blev han väldigt mycket sämre, hela familjen samlades hos han och sov där vi kunde under 4 dygn. Dagen efter hans 79 års dag somnade han in. Jag var helt förkrossad.

Men mitt i sorgen döptes Vincent och jag blev hans fadder. <3

Jag, Peter och Noah åkte till Köpenhamn för att gå på zoo och det var morfars begravning. Hela Juni kretsade kring sorgen som han lämnade efter sig

Här var första delen av förra året. Nästa inlägg kommer handla om andra.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats