Äntligen sover han i vanlig säng | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Äntligen sover han i vanlig säng

Det händer saker här på vårt rum.
Igår vägdes lilleman, och han hade gått upp till 1356g. Så nu väger han 100g mer än vad han gjorde när han föddes. Idag flyttades han över till en vanlig säng från värmesängen. Och med det fick han även börja ha kläder på sig! Och storlek 44 är för stort för han. Vi kommer få tvätta upp våra 40 kläder nu direkt.
Vi har även haft samtal med hans läkare idag om hur framtiden ser ut när man har fått ett barn som är fött så mycket förtidigt som han är med extra läkarbesök för att se att han växer som han ska.
Man får även räkna lite olika när det gäller hans utveckling när han blir äldre, så som med att sitta, gå, börjar med smakprotioner mm. Att jämföra han med ett annat barn som är född i oktober med som är född i vecka 40 hade inte varit rättvist mot han. Så när han är 6 månader så kommer han att räknas som 4 månader. Men vad gör det, så länge han utvecklas normalt för ett barn som är född 9 veckor för tidigt så är det de enda som räknas.
Vi diskuterade även hur hemsjukvård fungerar, vi kommer fortfarande vara inskrivna i vården fast vi har hemsjukbvård och vabba sålänge vi är det, för att våra föräldrardagar inte ska försvinna på “sjuktiden”.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats