Äntligen är våren påväg | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Äntligen är våren påväg

Ja, äntligen är Mars månad här. Skåne hade plusgrader igår, vilket gjorde att jag och Noah spenderade en stund på kvällen i trädgården, han busade runt och jag nöjt av solnedgången! 🙂

Med mars början så börjar även födelsedagståget i släkten. Min svägerska, Vincent, Min bror och min pappa fyller år inom ett par månader. I helgen tog vi tåget ner till Malmö och firade Pernilla, så mysigt! Noah uppförde sig utmärkt på tåget och somnade sedan när vi gick bort till Pernillas och hennes killes lägenhet (som förövrigt är sjukt instagramvänlig 😉 )

Vad händer annars? Jag sitter med redigeringen av Jasmin och Lukas bröllopsbilder, jag har börjat spåna på vilken inriktning mina sociala medier ska ta, även så kommer jag att göra en youtube-serie på min kanal, men innan det är mer planerat så är det fortfarande hemligt 😉

Jag släppte mitt andra stora projekt igår, Big Little Heroes, där jag en gång i månaden kommer att göra en gratisfotografering för föräldrar som har ett barn som drabbats av cancer.

Utöver detta så väntar jag på att få svar om mitt starta eget bidrag. Hemsidan är klar, prislistor, mail, ja, nu är det bara arbetsförmedlingen som ska säga kör så kör jag igång Lovestories by Sara.

Och vad händer med bloggen nu då? Jo, det kommer en nystart. Jag har jobbat med att hitta min nisch när det kommer till bloggen, och vill såklart att allting ska kännas rätt, vilket det nu äntligen börjar göra. Men mer om det i nästa inlägg!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats