Älskade frukost | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

Älskade frukost

Jag har verkligen älskat att börja äta frukost sedan jag började med Viktväktarna. Det är så enkelt att göra det riktigt mumsigt och man behöver inte lägga överdrivet med tid på den. Jag har just nu 3 solklara favoriter, som jag tänkte dela med mig av här.

Noll points frukosten

Detta har blivit min go-to frukost när jag vet att vi ska iväg på kvällen för att spara in på pointsen. Det är lätt naturell yoghurt med frukt & bär. Superenkelt, man häller bara upp yoghurten i en skål och sedan toppar man med vad man har för frukt och bär hemma. Nu på sommaren är det perfekt med alla färska jordgubbar. Skivar man en banan på så får man till extra mättnad. (ibland lägger jag även på chiafrön, men då blir det 1 sp)

Noll points frukost, Viktväktarna, mammapeppen

 

Bananpannkakor (1-2 sp)

En annan och superenkel frukost är bananpannkakor. Det tar max 10 minuter att göra och man blir riktigt riktigt mätt. Jag har 1 banan, 2 ägg, lite bakpulver för att få dem lite mer fluffiga som amerikanska pannkakor, kanel och lite äkta vaniljpulver. Steker på hög värme och äter direkt. Beroende på vad man har till så skiftar sp. Noll points frukost, Viktväktarna, mammapeppen

Coops lätta vaniljkvarg

Min coach Mia tipsade om denna för någon vecka sedan och wow, den är sååå god. 1 sp / dl och jag brukar precis som med yoghurten lägga i massa frukt och bär.

Noll points frukost, Viktväktarna, mammapeppen

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats