5 sommarprat jag ser extra mycket fram emot | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

5 sommarprat jag ser extra mycket fram emot

Imorgon är det midsommar och därefter börjar lite av varje sommarshöjdpunkter för mig, nämligen sommarpraten. Förra året när var Williams Spetz sommarprat min favorit, Hans fina sommarprat om hans mormor, något som berörde mig så himla mycket efter jag precis förlorat min morfar.

I år ser jag mest ifram emot dessa:

  • Bianca Ingrosso – Bianca som tagit hela influencervärlden med storm och nu är en av Sveriges mest folkkära personer. Som jag förstått kommer hennes sommarprat att handla mycket om hennes bulimi, en diagnos som även jag fick i mina tonår. Tror detta kommer bli mitt mest känslosamma att lyssna på under 2018.
  • Kaj Linna – Kaj Linna har suttit 13 år oskyldigt dömt för ett mord han inte begått. Och hade det inte varit för podden Spår, så hade han antagligen suttit där fortfarande.
  • Gustav och Marie Mandelmann – Vem älskar inte familjen Mandelmann? Det ska bli så intressant att få höra deras resa från Stockholms storstad till självhushållet på Österlen.
  • Ingrid Wall – Kim Walls mamma. Tror inte jag behöver säga mer. Kommer till 100% gråt för mig under detta.
  • Peder Fredricsson – Ridsportsvärldens egna hjälte! Han som plockat hem Jerringpriset 2 gånger och under 2016/2017 tog OS-silver, EM Guld och Silver.

Vem ser du mest fram emot?

Bilderna tillhör Sveriges Radio

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats