3 månaders vaccin | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

3 månaders vaccin

dag har vi varit på BVC och tagit 3 månaders vaccinet. Det är Noahs andra vaccination, prematurer får vaccin vid 2 månader också för att deras imunförsvar inte har hunnit utvecklats som fullgånga bebisar har, och jag kommer ihåg hur han reagerade förra gången precis när de stack han.
När vi kom till BVC började vi att väga han. Dagens vikt var 4238g och huvudomfånget var 39 cm. Längden tog vid i torsdags på Neomottaningen (53 cm lång är han nu).
Iaf jag bad om att man skulle göra båda sticken samtidigt som de gör på neo. Mycket för min egen skull då jag tycker det är hemskt med stick själv och ännu värre när det kommer till Noah. En till sköterska hämtades och det blev ett stick i varje ben direkt. Och det var bland det värsta jag varit med om. Han blev så ledsen att han inte ens kunde skrika, utan han blev helt röd och sedan gav han ifrån sig ett skrik, vilket gjorde att jag började gråta också. Jag hade förberett mig för att han skulle bli ledsen, men detta var värre än förra gången..
När vi gick hem sen så gick vi en liten runda runt på stan för att han skulle få sova lite extra i vagnen och han har varit ganska trött och extra gnällig hela kvällen, vilket resulterat i att jag eller Peter suttit med han hela kvällen. Hoppas verkligen att det går över snart..
Ovetandes om vad som komma skall..
 Myser i mamma och pappas säng med Disneymusik spelandes. 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats