29 going 30 | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

29 going 30

Snart är det bara en månad kvar till min 30årsdag. Shit vad tiden går. När jag fyllde 29 så lovade jag mig själv att detta året skulle bli mitt bästa, och snart är det dags att utvärdera det. Spännande.

Jag tänkte knåpa ihop en lite “önskelista”, antagligen min sista som jag kommer skriva ut. (Varför känner jag mig som 9 trots att jag är 29 😛 )

 

 

Ja, detta är ungefär vad jag önskar mig. Pengar, presentkort, en kameraväska och en vloggkamera. Samma sak som varje år. Minus alla märkesväskor. Visst, jag hade gärna önskat mig en Marc Jacobs Nomad väska (om nu någon vill lägga dem pengarna på mig) Men annars är det detta jag önskar mig.

Noah kommer göra en egen önskelista, den kommer upp i veckan =)

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats