2 dagar på barnakuten | Sara Ellström - En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap
saraellstrom

Sara Ellström – En mix mellan vardagsliv och momtreprenörskap

Annons

2 dagar på barnakuten

Som jag skrev häromdagen så har vi varit krassliga, värst har lille herr Nilsson varit. Igår kunde jag inte ens känna igen mitt barn längre och bestämde mig för att ringa till Neomottagningen för hjälp då ingen svarade på BVC.
Erika som är sköterskan på neo sa att jag skulle åka in, vilket vi gjorde. De tog prover och sa att antingen får vi stanna över natten eller komma in dagen efter för att ta lite fler prover, jag valde det senare.
Som tur var så hittar de inget fel på han och idag verkar han väldigt mycket piggare igen.

Så, då vet ni varför jag inte har varit så aktiv de senaste dagarna. Har dock en massa skoj att dela med mig av, lite hus planer, lite nytt till Noah och en vlogg från idag. Så helgen kommer det att ploppa upp en massa inlägg.
Ska även skriva en recension på min LCC produkter.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saraellstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats